Hogyan készíts minőségi fotókat hirdetésedhez?

Hogyan készíts minőségi fotókat hirdetésedhez?

Ha kiadó lakásod van, a hirdetésedben talán a legfontosabb, hogy a képek hogyan mutatják be a lakásod. Hiszen ez az, amit először megnéznek az érdeklődők és ez alapján is hozzák meg a döntést, hogy felveszik-e veled a kapcsolatot.

Ezért elengedhetetlen, hogy a képek jó minőségűek legyenek, illetve, hogy minden fontos részletet megmutassanak, miközben vonzóvá és otthonossá is teszik. Ezért most összeszedtünk néhány tippet, hogyan készíthetsz minőségi fotókat a lakáshirdetésedhez.

Használd ki a természetes fényt!

Próbálj meg napközben és olyan időben fotózni, amikor napsütéses az idő. Az a legideálisabb, ha minél világosabb, fehérebb fény szűrődik be. A plusz hatásért a lámpákat is felkapcsolhatod, ezzel még jobban világosíthatod és tágasabbá teheted a teret. Azonban figyelj rá, hogy ne keltsék a képek azt a hatást, mintha a lámpák nélkül nem lenne elég világos, ez ugyanis negatív benyomást kelthet az érdeklődőkben.

Ha sötétek a fotók, a lakás hangulata is változik, továbbá így a képeken sem látszódik minden részlet. Emellett könnyebben lehetnek életlenek, elmosódottak a képek, ami az érdeklődőkben nem fog bizalmat kelteni.

Mutass be mindent!

Fontos, hogy készíts olyan fotókat is, amelyek a lehető legnagyobb szögben mutatják be a lakást vagy egy-egy szobát, így jobban átlátható az egész lakás. Azonban a részletekre is figyelj, így minden fontosabb lakrészt és szobát is mutass be részletesen, akár több szögből is. Lehet, hogy valaki épp a fényes konyha vagy a nappali ablakánál kialakított olvasósarok miatt választja a te lakásodat.

Tisztaság és letisztultság

Mielőtt elkészíted a fotókat, ügyelj rá, hogy a lakásban legyen otthonos a hangulat, ugyanakkor legyen rend és tisztaság is. Alaposan takaríts ki, figyelj rá, hogy a személyesebb tárgyak ne legyenek szem előtt, illetve hogy összességében a lakás ne tűnjön zsúfoltnak a képeken. Ha csak a szükséges dekorációs elemek szerepelnek a képeken, sokkal otthonosabb és letisztultabb lesz a lakás hangulata.

Ha kiadó lakásod van, a hirdetésed mellé ne felejts el képeket is csatolni! A jó minőségű fotók hatalmas előnyt jelentenek a kínálati oldalon. Ha pedig inkább szakembereinkre bíznád a teljes folyamatot, fotózással együtt, keress minket bizalommal!

KAPCSOLATFELVÉTEL