Irodahaz.com. 100% iroda.

Cégküldetés: Elkísérjük cége életútján. Mit jelent az iroda a cég életében... A keresőnk és tanácsadóink legmagasabb célja, hogy egy induló vállalkozás első irodanyitásától számítva minden mérföldkőt jelentő helyváltoztatásnál számíthasson ránk mindaddig amíg tőkeerős vállalkozássá nőve használja már szolgáltatásainkat.

Értékrend: Magunkkal szemben a hosszútávú fejlődésünk érdekében megköveteljük a mindvégig etikusan gondolkodást és magatartást. Egy dinamikus de mégis emberközeli légkörben, összeérett csapatban szeretünk dolgozni. Szeretnénk továbbá felelősségtudattal, de mindig újítók lenni.

Partnerkapcsolatok: Szívesen kapcsolódunk minden olyan kezdeményezéshez amely a következő vállalkozó generáció segítéséhez kapcsolható. Kiemelten fontosnak tartjuk tehát a hazai start-up világ megerősödését szolgáló eseményeket. Kedvelt témánk továbbá az ehhez kapcsolódó akár használatban akár jelenleg használaton kívüli irodaterek alternatív és megújító szándékú törekvései.

Erőforrásaink: Cégünk 2005-óta nyújt ingatlanpiaci szolgáltatásokat klasszikus és projektjellegű ingatlanközvetítő szolgáltatások, kiemelkedően nagy, több mint 1200 bérbeadó lakóingatlant tartalmazó állandó megbízásszám Budapest egész területén. Komplex, letelepedést segítő ingatlanmegoldások vállalati ügyfelek és külföldről ideérkező munkavállalók részére.
Internetes portálok fejlesztése és üzemeltetése saját fejlesztői, grafikus és ügyfélszolgálati csapattal, mint pl.alberlet.hu, luxuryrentals.hu. Hisszük, hogy eddig tevékenységünk, üzleti értékrendszerünk és széleskörű kapcsolataink elismertek és megfelelő alap lehet mindazon irodaház és iroda tulajdonosoknak, ügynökségeknek és bérlőknek akik velünk együtt hosszútávú és stabil együttműködésre törekednek. Elkötelezettek vagyunk a mindehez segítséget nyújtó Irodahaz.com weboldalunk folyamatos megújításában, hiszen ez számunkra nem csupán munka, hanem örömforrás is egyben.

Cégadatok és Kapcsolat

A szolgáltató neve: Alberlet.hu Online Franchise Kft
A szolgáltató székhelye: 1054 Budapest, Akadémia utca 16.

A szolgáltató elérhetősége: iroda@irodahaz.com , +36-70-376-4162

Adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-92912/2016

A szolgáltatót nyilvántartásba vevő hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Adószám: 13402646-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-733417

A tárhelyszolgáltató adatai:
Rack Mester Kft.
3104 Salgótarján, Kürtgyarmat út 23.